Nis

2023-2024 eğitim öğretim yılında 9.su düzenlenen Tales Matematik Yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Utku Üzmez finale kaldı.

Mrt

“Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme Etkinlikleri” protokol kapsamında Gölcük Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından öğrencilerimize  seminer verildi.

Nis

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü,  kardeş okul sosyal sorumluluk projesi kapsamında kitap yardımında bulundu.

Mrt

Okul öğretmenleri, okul çalışanları ve okul aile birliği yönetimi tarafından iftar yemeği düzenlendi

Mrt

Kızılay Kocaeli Şubesi Gençlik kolları tarafından okulumuzda seminer verildi.

Mrt

Okulumuz 10. sınıf öğrencilerine moral ve motivasyon semineri verildi.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi´nin 109. Yılı ve 18 Mart Şehitler Günü etkinlikleri çerçevesinde, Okulumuzda program gerçekleştirildi.

Mrt

T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan ‘En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi kapsamında velilerimize eğitim verildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 103. ve Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 88. yıl dönümü sebebiyle okulumuz konferans salonunda program gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine, stres yönetimi ve bağımlılık ile mücadele semineri verildi.

Mrt

Yahya Kaptan Anadolu Lisesi Gezi inceleme, Tanıtım ve Turizm Kulübü tarafından üniversite tanıtımı ve kültür gezisi kapsamında Nevşehir/Kapadokya bölgesi ve Ankara’ya  gezi düzenledi.

Mrt

Eğitim uzmanı, yapımcı, sunucu, eğitim yazarı, NTV Eğitim Editörü, Doğru Tercih  programları yapımcısı, TRT Radyo yorumcusu Sadık Gültekin, Okulumuzda motivasyon semineri gerçekleştirdi.

Şbt

Okulumuzda, Süleyman Beledioğlu (Bonus Hoca) tarafından öğrencilerimize ‘Sınav Kaygısı ve Stres’ konulu seminer verildi.

Ock

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine seminer verildi.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde, "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu seminer yapıldı.