Mehmet ÇELEBİ - Okul Müdürü

1996 yılında Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Tarih ve Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans mezunu olup, 1996-2005 yılları arasında  sırasıyla Ordu-Kabataş Atatürk İlköğretim okulu, Kabataş Lisesi ve Ordu-Fatsa Anadolu Lisesi´nde Tarih Öğretmenliği, 2005-2014 yılları arasında  Ordu- Fatsa Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı,  Fatsa Fen Lisesi Kurucu Müdürlüğü, Kocaeli Aiı Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi Uzman Tarih Öğretmenliği, Kocaeli-Kartepe İmam Hatip Ortaokulu, İzmit Atılım Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevlerinde bulundu.  01.08.2023 tarihinden itibaren Kocaeli-İzmit  Yahya Kaptan Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevini sürdürmektedir. AB Proje Uzmanı, Ulusal Badminton, Yüzme ve Basketbol hakemliği de yapmakta olan Mehmet ÇELEBİ evli iki çocuk babasıdır.