T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / İZMİT - Yahya Kaptan Anadolu Lisesi

Tales Matematik Yarışması’nda Okulumuz Finale Kaldı

2023-2024 eğitim öğretim yılında 9.su düzenlenen Tales Matematik Yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Utku Üzmez finale kaldı.

Türkiye’de öğrenim gören öğrencilerin matematiğe yönelik olumlu tutum geliştirmesini sağlamak ve ulusal düzeyde matematiksel okuryazarlık becerilerini geliştirmesini sağlamak amacıyla her yıl mart ve mayıs aylarında 2 aşamalı olarak uygulanmakta olan Tales Matematik yarışmasının 9. bu yıl 8-9 Mart tarihlerine yapıldı.

 Matematik Öğretmeni Gürkan Karaçam’ın danışmanlığında hazırlanan İzmit Yahya Kaptan Anadolu Lisesi öğrencilerinden 10/E sınıfı öğrencisi Utku Üzmez finale kaldı.

Finale kalan öğrenci Utku Üzmez; “Okulumuzu temsil etmenin gururunu yaşıyorum. Bu süreçte yardımlarından ve desteğinden ötürü Matematik Öğretmenim Gürkan Karaçam‘a ve okul yönetimine teşekkür ederim. Umarım mayıs ayında Ankara’da yapılacak finallerde de okulumuzu en iyi şekilde temsil edebilirim.” dedi.

 Öğretmenimiz Gürkan Karaçam’a, öğrencimiz Utku Üzmez’e ve ailesine teşekkür eder, Ankara’da yapılacak finallerde öğrencimize başarılar dileriz.

04-04-202404-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.04.2024 - Güncelleme: 04.04.2024 15:43 - Görüntülenme: 78
  Beğen | 0  kişi beğendi