Genç Kızılay’dan Seminer

Kızılay Kocaeli Şubesi Gençlik kolları tarafından okulumuzda seminer verildi.

Okulumuz Kızılay Ve Kan Bağışı Kulübü tarafından organize edilen  21 Mart 2024 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda verilen seminerde;  Kızılay gençliği olarak , toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek, insan saygınlığının korunması doğrultusunda her koşulda, yerde ve zamanda muhtaç ve korunmasız insanlara yardım etmek ve toplumun afetlerle mücadele kapasitesinin geliştirilmesini desteklemek, sosyal hizmet alanında, kan hizmetleri alanında gençlik faaliyetleri ve organizasyonları alanında bilinçli, eğitimli ve donanımlı gençler yetiştirmek için çabaladıklarını ifade eden gençler  “Kızılay gençleri olarak dünyanın her bölgesinde ayrım gözetmeksizin yardımlaşmayı, dayanışmayı, paylaşmayı gelecek nesillere aktaran 150 yaşındaki bu büyük çınarın gölgesinde, yedi temel ilke etrafında birleşiyoruz. Gönüllülerimize kazandırdığımız tecrübenin büyük bir hayat tecrübesine dönüşerek ömür boyu süreceğine tüm kalbimizle inanıyoruz. Genç Kızılay gönüllüleri hiçbir karşılık beklemeden tüm çalışmalarını gönüllülük temelli yürütmektedir.” dediler.

Kızılay Kocaeli Şubesi Gençlik Kollarına ve Okulumuz Kızılay Ve Kan Bağışı Kulübüne teşekkür ederiz.

29-03-202429-03-202429-03-202429-03-2024

Yayın: 29.03.2024 - Güncelleme: 29.03.2024 09:07 - Görüntülenme: 63