T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / İZMİT - Yahya Kaptan Anadolu Lisesi

En İyi Narkotik Polisi: Anne

     T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan ‘En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi kapsamında velilerimize eğitim verildi.

       İçişleri Bakanlığı tarafından çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanarak uyuşturucu suçları ile mücadelede, çocuklarımız ve gençlerimizin madde bağımlılığından korunması amacıyla öğrenci annelerine yönelik Okulumuz Konferans salonunda 15 Mart 2024 Cuma günü, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelleri tarafından eğitim verildi.

      Eğitimde; Uyuşturucu nedir? Madde bağımlılığı nedir?, Bağımlı kişinin fizyolojik, sosyal psikolojik özellikleri nelerdir? Narkotik maddelerinin isimleri nelerdir?  Başlıkları hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, anne ve babaların çocuklarıyla yakından ilgilenmeleri, çocukların davranışlarındaki değişimleri gözlemlemeleri, arkadaş çevresini iyi tanımalarını konusunda uyarılarda bulunulurken, eğitim “KADES VE UYUMA (Uyuşturucu ile Mücadele Uygulaması)” hakkında bilgi verilip, el broşürü dağıtımı ile sona erdi.

     T.C. İçişleri Bakanlığımıza, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personellerine, verdikleri eğitim için teşekkür ederiz.

17-03-202417-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.03.2024 - Güncelleme: 17.03.2024 10:03 - Görüntülenme: 71
  Beğen | 0  kişi beğendi