18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümü

Çanakkale Deniz Zaferi´nin 109. Yılı ve 18 Mart Şehitler Günü etkinlikleri çerçevesinde, Okulumuzda program gerçekleştirildi.

Okulumuz Konferans Salonunda, Okulumuz Değerler, Medeniyet ve Düşünce Kulübü Danışman Öğretmeni İsrafil Çapan ve Müzik Öğretmeni Sema Topkara tarafından  hazırlanan 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi Programı,  saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan öğrencimiz Azra Mısıroğlu konuşmasında; “  Biz bugün burada bir daha dönmemek üzere gidenlerin, tarihin yazdığı en gerçek en şerefli kahramanları yad etmek üzere Çanakkale şehitlerini, 15 lik kınalı kuzuları hatırlamak üzere, buradayız. Vatan dediğimiz bu toprak, diyeti ağır ödenmiş bir topraktır. Bana deseler ki, Çanakkale’yi üç kelimeyle anlatın. Derdim ki, geldiler, gördüler ve döndüler. “ derken Program, öğrencilerin okudukları şiirler, Mustafa Kemal Atatürk’ün Çanakkale ile ilgili sözleri ile devam etti. Müzik Öğretmeni Sema Topkara tarafından hazırlanan öğrenciler tarafından “Çanakkale” temalı müziklerin seslendirilmesinin ardından program Çanakkale Zaferi ile ilgili belgeselin izlenmesi ile sona erdi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

22-03-202422-03-202422-03-202422-03-2024

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 10:27 - Görüntülenme: 61